Uw fysiotherapeut in Eindhoven

Fysiotherapie Centrum Eindhoven

Fysiotherapie in Eindhoven voor een gerichte behandeling met een efficiënte aanpak en met een actieve benadering. Dat mag u verwachten van onze fysiotherapiepraktijk FCE die in het centrum van de stad is gevestigd. Onze praktijk bevindt zich in het trainingscentrum Trainmore met een uitstekende bereikbaarheid. In onze fysiotherapiepraktijk worden diverse behandelvormen aangeboden, variërend van sportfysiotherapie tot dry needling. Tevens kunt u bij ons terecht voor manuele therapie Mulligan. Binnen onze praktijk zijn er naast de reguliere  ysiotherapiebehandeling verschillende specialisaties aanwezig met onder meer de focus op de behandeling van sportblessures.

Specialisaties

Een van onze specialisaties op het gebied van fysiotherapie in Eindhoven is de behandeling van sportblessures. Op basis van een gedegen onderzoek en met een actieve benadering van de lichamelijke klachten is het al snel weer mogelijk om optimaal te bewegen. In het verlengde van de sportrevalidatie is de aandacht tevens gericht op het voorkomen van blessures. Hiervoor geven wij trainingsadviezen en is er tevens sprake van tips op het gebied van klachtenpreventie. Andere specialisaties binnen onze praktijk zijn gericht op orthopedische klachten en revalidatie, maar ook op RSI en CANS. Verder kunt u met burn-outklachten gebruikmaken van de expertise van onze fysiotherapeuten. Of een behandeling ondergaan met betrekking tot het Ehlers Danlos Syndroom. De behandeling is hierbij gericht op de uitvoering van functionele oefeningen. Het doel hiervan is de belastbaarheid van het lichaam en de spierkracht te vergroten.

Voedingsadvies

Naast fysiotherapie in Eindhoven met verschillende behandelingen en specialisaties bieden wij u een extra service in de vorm van voedingsadvies. U kunt naast een behandeling van onze expertise op het gebied van voeding gebruikmaken, maar ook afzonderlijk. Bijvoorbeeld als u een specifiek trainingsprogramma volgt en daarbij een professioneel advies over voeding wenst te ontvangen. Een deskundig voedingsadvies kan net het verschil maken en zorgen voor het beste resultaat. Neem voor een behandeling, specialisatie of voor voedingsadvies contact op om een afspraak te maken voor een intake. Wij zijn bereikbaar via 040-2989850 of via email via info@fysiotherapiecentrumeindhoven.nl.