Orthopedische klachten & Revalidatie

Fysiotherapie bij orthopedische aandoeningen is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat herstelprocessen bevorderd kunnen worden.

RSI & CANS

RSI (repetive strain injury en CANS (Complaints of arm, neck and/or shoulder) zijn verzamelbenamingen voor aandoeningen waarbij herhalende bewegingen vaak de oorzaak zijn voor klachten aan de bovenste extremiteit (nek, schouder, elleboog, pols en hand problematiek).

Burn Out

Hierbij is je energieniveau aangetast of verlaagd. Dit kan komen doordat je over een langere periode gestrest bent geweest. Stress is niet altijd aantoonbaar maar kan voor een langere periode reeds aanwezig zijn.

Ehlers Danlos syndroom

Bij het Ehlers Danlos syndroom (EDS) is er sprake van een chronische verstoring in bindweefselopbouw. Bindweefsel zit overal in ons lichaam en heeft als functie het lichaam steun te geven. Er bestaan verschillende types EDS, de meest voorkomende, het Klassieke type, uit zich het meeste in klachten van hypermobiliteit in banden en gewrichten en een hyperelastische huid.