Voedingsadvies

Dit kan als onderdeel van je behandeling zijn maar ook als extra service wanneer je hierin geïnteresseerd bent. Afhankelijk van je trainingsprogramma, jouw persoonlijke omstandigheden en het doel kan er een professioneel voedingsadvies voor je worden opgesteld.

Iemand die net uit een operatie komt heeft geheel andere voedingsstoffen nodig dan iemand die volop in training is. Het is daarom belangrijk om de herstelprocessen die gaande zijn in het lichaam goed in beeld te hebben. In onze praktijk heeft Bart Raaijmakers als sportfysiotherapeut de kennis om naast reguliere fysiotherapie ook gerichte professionele voedingsadviezen te geven die passend zijn voor jouw wensen.

Er hoeft niet alleen gedacht te worden aan afvallen maar wij willen je ook bewust maken van het binnenkrijgen van de benodigde en juiste hoeveelheid voedingsstoffen. De sportfysiotherapeut kan dit samen met je onderzoeken en een gedegen advies geven die je kan combineren met je trainingsprogramma om een optimaal resultaat te bereiken.

Voedingsadvies op maat kan doorslaggevend zijn om met je trainingsprogramma, wedstrijdprogramma of leefpatroon een duurzaam resultaat te behalen. Door niet alleen de focus op de korte termijn te leggen, maar juist ook te kijken naar de langere termijn, geven wij jou de tool om je levensstijl op meerdere fronten te verbeteren.
Je gewicht en lifestyle in optima forma hebben en houden.

Voedingsadvies